Behöver du fräscha upp på kontoret?

Vi kan erbjuda olika alternativ. Akustik (vägg- och bordskärmar) Förvaring kontorsmöbler Möten (Whiteboard, Anslagstavlor fristående eller vägghängda och höj- & sänkbara)         

Längtar du efter våren?

Ja vi längtar efter våren, det är så skönt att känna solen värma och fåglarna kvittrar! Nu är det dags att ta tag i vårbestyren i trädgården, gör du det själv eller anlitar du någon för uppdraget? Vi på RMFS-Ring mig fastighetsservice utför vårrensning, klippa träd och buskar samt gräsklippning.      

Använder du galler som inbrottsskydd?

Som butik är det viktigt ha inbrottsskydd t.ex. rullgaller, jalusier, brandgardiner och smidesgaller. Allt du behöver för att skydda dig mot brand, skada, stöld och inbrott. Tycker du att det är viktigt?       Vi på RMFS-Ring mig fastighetsservice anser att detta är ett bra lösning som vi kan erbjuda hjälp med.

trevlig helg!

trevlig helg önskar vi på ring mig fastighetsservice!

Hur firade du allahjärtansdag?

Vi på RMFS-Ring mig fastighetsservice värnade om våra nära och kära samt våra kunder och vi vill gärna lysa upp tillvaron extra mycket med hjärtljusslingor.    

Har ni skötbord på kontorets wc?

Vi på RMFS-Ring mig fastighetsservice har lösningen till kontorets eller allmänna utrymmens wc  Robusta vägghängda skötbord av olika slag. Beställningsvara

Snart blir solen stark igen, hur gör du då?

Gör som RMFS-Ring mig fastighetsservice använd DEBEL solavskärmning är moderna fönsterinredningprodukter som tillför ljus till ditt hem, arbetsplats, snabb skugga en varm sommardag, eller total mörkläggning när det är läggdags för barnen. Rullgardiner, Plisségardiner, Lamellgardiner, Hissgardiner och Alupersienner.           

God Jul önskar vi på RMFS – Ring Mig FastighetsService

Vi önskar all våra kunder och samarbetspartners och leverantörer GOD JUL!  

Nu när vintertiden startar hur gör du inför snö och halka?

Ja då är vintertiden här när som helst kan frosten och snön vara på plats så nu bunkrar vi sand och salt för att inte halka och laddar upp med inköp av rakor och snöskyfflar inför snöfallet. Hur gör du? Vi på RMFS hjälper till med inköp och sandar för att inte halka och saltar vid behov och […]

Vem planerar dekorationen inför julen hos er?

Äntligen genomgång av juldekorationer på kontoret. Är något trasigt? Saknas det delar? Behövs det köpas in något nytt? Ljuskällor javisst….. Adventsljusstake, adventsstjärna, ljusslingor, julblommor…….Ja vem kan sätta upp allt detta? Vi på RMFS hjälper till med planering och inköp.   


Contact Form Powered By : XYZScripts.com